Profiel Flexipool

Flexipool Personeelsdiensten BV richt zich op het bemiddelen voor vakmensen in diverse branches. In de afgelopen jaren is er veel ervaring en deskundigheid opgebouwd op de veel omvattende markt van de metaalindustrie.
U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

  • lasser
  • bankwerker
  • (CNC) draaier, frezer
  • elektromonteur

maar wij kunnen U ook helpen met het invullen van vacatures in anderen sectoren.

Flexipool Personeelsdiensten BV heeft arbeidskrachten van divers opleidingsniveau, met functies van LBO tot HBO niveau. Vacatures voor vakmensen werven wij altijd aan de hand van een profielschets van de functie om de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat te vinden.

Flexipool Personeelsdiensten BV is volgens NEN 4400 gecertificeerd, werkt conform ABU CAO en beschikt over een VCU-certificering. De afkorting VCU staat voor Veiligheids en Gezondheids Checklist Uitzend- en detacheringbureaus. Dit certificaat is bedoeld voor uitzend- en detacheringbureaus die inleenkrachten leveren aan bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met een verhoogd risico of werken in een risicovolle omgeving. Daarbij zijn alle bedrijfsprocessen beschreven en wordt er volgens een vaste structuur gewerkt.